Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Tайното гадже на Криско разкрито

отпечатай новината

27.10.2015 12:34 | Видян 1965 пъти

Tайното гадже на Криско разкрито

Тайното гадже на рапъра Криско вече е разкрито. „Всеки ден" научи коя всъщност е дамата на сърцето на хитовия изпълнител, която той така упорито крие от публичното внимание.

В интервютата си младият изпълнител дори отрича да си има половинка, но в действителност съвсем не е самотен. Звездата от Габрово си ляга и събужда до руса танцьорка, с която въртят любов от доста време насам. Любимата на журито на „Х Фактор" се казва Ася Капчикова и работи като танцьорка в столичен клуб. Двамата се запознали в интернет преди около година. Започнали да се виждат почти веднага след като разменили няколко приказки в социалната мрежа.

Криско дори е снимал мацката в една от фотосесиите си за светско списание, но до момента не са афиширали публично отношенията си като гаджета. Запознати разкриват, че Криско и Ася са имали краткотрайна раздяла за около месец и половина, но осъзнали, че не могат един без друг, и пак се събрали.

„Ася е доста палава блондинка. Освен че се раздава на сцената, тя е и особено кръшна в леглото. Има защо да иска да са заедно", коментират бивши гаджета на танцьорката. Самата тя не криела, че се среща с рап изпълнителя, и почти всичките й колеги знаят за авантюрата им. Проблемът двойката все още да не е обявила връзката си пред медиите е, че Криско не виждал перспектива в тази връзка. Пред свои приятели той споделял, че имал чувства към мадамата, но не можел да си представи именно с нея да създаде семейство.

Наскоро рапърът призна в интервю, че търси жената, с която да си имат поне три деца. Очевидно обаче в плановете му не е красавицата Капчикова. „Тя е все още дете по душа, но ме кефи лудешкият живот, който живее", отсякъл за нея хип-хопърът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !