Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Инфаркт уби любовника на Луна

отпечатай новината

29.10.2015 10:20 | Видян 2825 пъти

Инфаркт уби любовника на Луна

Чалга дивата Луна е претърпяла тежка загуба, докато участваше във „ВИП Брадър". Дамата с конската опашка получила тъжна вест, която едва не я накарало да рухне психически и да потърси помощта на медицински екип. Оказало се, че мъжът на живот й - мултимилионерът Мехмед Трапджъ, е издъхнал от инфаркт в родния си дом в Истанбул, пише Всеки ден. До последния си час възрастният мъж бил здрав и прав, нищо не подсказвало, че смъртта ще го навести в съня му.

Той дори кроял планове да заведе Луна в Америка, където имал собствен бизнес отпреди 40 години, веднага щом тя напусне сградата на брадъра. За съжаление станало така, че Луна била застигната от скръбната вест в най-неподходящото време. Тя сама пожелала да напусне, за да сложи в ред мислите си.

Луна почти никога не е говорила пред медии за личния си живот. Никога не се е забърквала в любовни афери със свои колеги, нито пък е участвала в любовни триъгълници. Открай време сърцето й принадлежи на влюбения Мехмед, с когото се запознали преди почти 20 години. Тогава блондинката била прохождаща в чалга жанра. Имала зад гърба си само един албум, но упорито се борела за свое място на голямата фолк сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !