12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Аня Пенчева кръсти внучето си

отпечатай новината

13.11.2015 10:27 | Видян 4325 пъти

 Аня Пенчева кръсти внучето си

Доведената щерка на Аня Пенчева - Карина Караньотова, кръсти сина си. Бебето се роди през април и носи името на дядо си Ивайло. Мъникът вече е въведен в православната вяра от брата на журналистката Aнгeл, научи „Всеки ден". Шампионът по мотоциклетизъм се е справил отлично с ролята си на кръстник, но не без помощта на майка си Аня Пенчева. Актрисата, която се води баба на малкия Иво, е била сред гостите на пищното кръщене, което се е провело в края на октомври, издадоха присъствали на събитието. Ритуалът се е състоял в църквата „Свети Седмочисленици". Карина вярвала, че брат й ще бъде идеалният духовен наставник на бебето.

Кръстникът Aчo, както всички наричат детето на Аня, е подарил на момченцето икона на Йоан Кръстител, златно кръстче и както повелява обичаят - много дрешки. Те са били избрани лично от Аня Пенчева, която добавила и купища играчки и картина, с Ивайло. Родителите на бащата Васил Петров зарадвали бебока със сребърна лъжичка и кръстче с камъни.

Гостите на тържеството са били не повече от 30. „Искаха кръщенето да е в много тесен кръг и не са канили много хора", признаха приближени до Караньотови. Припомняме, че Карина е внучка на голямата актриса от Народния театър Славка Славова и дъщеря на Ивайло Караньотов, който е настоящ съпруг на Аня. Бащата на бебето се казва Васил Петров. Приятелят на Караньотова е на 39 години, а тя е с 11 години по-млада. Двамата родители обещаха на гостите след някоя и друга година да се сдобият и с дъщеричка. Години наред Аня бе в сложни отношения с доведената си щерка. От няколко години обаче тя е много близка до Карина и я приема като своя дъщеря.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !