И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Криско две години мил чинии в бар заради гадже

отпечатай новината

23.11.2015 11:12 | Видян 1683 пъти

Криско две години мил чинии в бар заради гадже

Рапърът Криско две години мил чинни заради любовта си към момиче.Той се цанил за помощник-барман на черноморски курорт, просто защото и тя работила на същото място. "Хиляди чини измих заради тази девойка. Просто никой не ми обясни,че да си помощник-барман не значи,че заповядваш на сервитьорите, а си си чиста проба обслужващ персонал като останалите и няма как да отървеш черната работа", разказа певецът пред камерите на Нова телевизия и предаването "Комбина".С въпросната изгора, заради която мил чиниите, Криско останал заедно три години. В момента двамата са просто добри приятели и всеки си има своя живот.Но се чуват задължително по празниците. Защото той иска да запази добри отношения с всичките си бивши гаджета.

Известният със скандалните си песни Криско се изпусна да каже,че има нова приятелка от няколко месеца. Той обаче твърди,че нещата са сериозни и двамата се разбират добре.

Криско обаче не забрави да каже,че е истински габровец. Това значи скръндза, който не купува на приятелката си подаръци само защото е "супер яка".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !