Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Джаферович, Лорда и Деси Слава - финалисти в "Биг Брадър"

отпечатай новината

03.12.2015 10:50 | Видян 2213 пъти

Джаферович, Лорда и Деси Слава - финалисти в

Ваня Джаферович, Евгени Минчев и Деси Слава са първите финалисти в риалити шоуто "Биг Брадър Ол Старс". Това стана ясно в сряда вечерта, след като всички съквартиранти взаимно се номинираха очи в очи и така решиха кои са първите, класирали се за финала, пише Всеки ден.

Съответно на номинации и в борба за зрителския вот ще се изправят Ваня Червенкова, Соня Колтуклиева и Борислав.

Всеки от съквартирантите разполаше с по един положителен и един отрицателен глас, който трябваше да даде на най-заслужилия и най-незаслужилия победата Съквартирант.

Най-ексцентричният участник Евгени Минчев отново изненада със своята положителна номинация за финалист, а именно себе си. Освен цвета и пъстротата, която той давал на шоуто, Евгени подкрепи кандидатурата си за приза "Любима звезда на България" с благотворителна акция, която смята да направи с парите от наградата.
Най-недостоен според Лорда е Борислав. Той изходи от личната си обида към спортиста и продължи към общото поведение на спортиста. Лорда не одобри и чисто физическите некултурни привички на Боби в Къщата.

Джаферович посочи Деси за най-подходяща за финалист на "Биг Брадър Ол Старс". Освен заради прекараното време заедно, според футболиста тя е "лечението на тумора в Къщата", заради веселия й нрав. Освен всичко това, тя била естествена и неговия по-добър вариант.

Деси Слава върна топката при Джаферович и го определи като чист човек и неин най-близък приятел в Къщата. Към позитивите му тя посочи неговата премереност и искреност. Подобно на приятеля си, Деси Слава също посочи Соня за най-подла в играта си и интригантка. Певицата също била засегната от квалификацията на журналистката, че Джаферович има чувства към хубавицата, в което тя била абсолютно сигурна, че не е вярно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !