Полицейското семейство в Един за друг...

Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на...

Беззаконие: Авторите на Под прикритие...

Във връзка с публично обявените намерения на телевизията...

Деси Слава правила секс със Зарко на прохода Шипка

отпечатай новината

04.12.2015 09:26 | Видян 4829 пъти

Деси Слава правила секс със Зарко на прохода Шипка

Мисия за любовта в Къщата на "Биг Брадър Ол Старс" доведе до неочаквани емоции между фолк певицата Деси Слава и бившия ѝ приятел - ММА боеца Зарко. Двамата трябваше да отговарят на въпроси, отделени един от друг, а по-късно трябваше да познаят какво е отговорила половинката им.

Най-любопитният въпрос, който Биг Брадър зададе, беше дали Деси Слава си има нов любим. Докато половинката й предположи, че може би тя няма друг в живота си, фолк дивата призна откровено: "Да, имам човек, с когото се виждам и ми е приятно. Но това няма да е мъж, за когото да се омъжа." Думите на Деси Слава разочароваха искрено ММА боеца, който влезе в Къщата именно заради нея.

Фолк дивата трябваше да отговори и на един крайно любопитен въпрос - кое е най-нестандартното място, на което двамата са правили секс. След кратко размишление Деси Слава обяви: "На прохода Шипка. Качихме се на едно място, където всеки момент щяхме да паднем, но си стояхме там." ММА боецът отведнъж успя да познае отговора на певицата и повтори думите й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !