Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Емилия с откорвения за Коко Динев

отпечатай новината

08.12.2015 13:24 | Видян 3743 пъти

Емилия с откорвения за Коко Динев

Фолк певицата Емилия не е бременна, разкри самата тя в интервю за списание LOVE style. "Имах здравословни проблеми. Всичко започна през май. Получавах паник атаки и все още съм на антидепресанти. Не можех да дишам. Изпадах в паника, когато ходех да пея”, споделя фолкпевицата. Заради това тя отложила свои участия и качила няколко килограма, но обещава да ги свали бързо. Отрича обаче да е припадала на сцената. В момента се чувства добре, но поне още месец ще трябва да пие лекарствата, които лекарите ѝ предписали, макар че до края на живота ѝ могат да се появат още няколко паник атаки. При нея били провокирани от стресови ситуации. „Малко ли неща преживях с Коко?! Но ние сме заедно, не сме разделени. Той няма намерение да ме оставя скоро. Мисля, че Коко не може без мен. Любовта ни е откачена, но ето че оцеля”, откровена е изпълнителката.

„Не съм простила това, което е имало между Коко и Преслава. Веднага ще кажа, че не обвинявам нея. Тя не е виновна за нищо, не ми е забила нож в гърба.  Свободно момиче е и може да си прави каквото иска. Ако има виновни, то това сме аз и Коко. С нея и сега сме в прекрасни отношения и няма какво да делим”, откровена е Емилия.

Тя признава, че отношенията ѝ с Анелия в момента са уникални. „Не можем да бъдем приятелки, но наистина сега се разбираме прекрасно”, завършва певицата.
Снимка: LOVE style

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !