Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

КАТЕТО ЕВРО В УЖАС СЛЕД ОБИРА: Можеха да ни убият!

отпечатай новината

17.12.2015 09:55 | Видян 1652 пъти

КАТЕТО ЕВРО В УЖАС СЛЕД ОБИРА: Можеха да ни убият!

Нагли крадци нападнаха дома на Александър Кадиев и майка му Катето Евро в нощта на понеделник срещу вторник, докато семейството спеше сладко-сладко. В къщата им беше и бебето на актьора, което още няма 9 месеца. Семейството е в истински ужас след обира. „Можеха да ни убият! Трябва да ни разрешат да стреляме по крадците!", категорична бе Катето Евро вчера пред „Всеки ден". Актрисата не беше на себе си в деня след нападението над дома й. Тя не искаше и да си представя какво би станало, ако не са били кучетата й, които са започнали да лаят, когато в къщата им в софийското село Кокаляне влезли чужди хора.

„Като ги чух, станах и сигурно крадците са ме чули. Ние сме на втория етаж, те бяха на първия и тършуваха. Може пък и аз да съм ги изплашила, като са ме чули да ходя горе. Кой знае какво щеше да стане, ако бях слязла да видя какво става? Можеше да ме убият!", сподели  разтрепераната Катерина Евро. Звездата от „Оркестър без име" предполага, че ако не е станала от леглото си, за да провери защо лаят кучетата, къщата е щяла да бъде обърната с главата надолу.

Благодарение на намесата й не е задигнато много. От дома им липсват 400 лева, които са взети от джоба на якето на Александър Кадиев, както и любимият му часовник. Отмъкната е и чантата на половинката му Таня, в която е имало ценни документи. Сред откраднатите вещи е и чантата на бебето им. Това за семейството е било покъртително, защото в подобна кражба няма логика.

„Няма значение какво е откраднато! Пари се печелят, часовник ще купим, всичко ще си възстановим. Но ужасът, който изпитахме, няма как да се преодолее. И са ни нападнали, докато в къщата е било бебето! Това е най-големият кошмар! Вече втори ден съм на успокоителни", коментира още Катето Евро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !