12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Дуейн Джонсън "Скалата" стана татко на момиченце

отпечатай новината

17.12.2015 11:38 | Видян 1827 пъти

Дуейн Джонсън

Актьорът Дуейн Джонсън, по-известен с прозвището си "Скалата", стана татко за втори път.

Половинката на звездата, певицата Лорън Хашиян, е родила здраво момиченце вчера, съобщава E! Online. Това е първо дете за двойката и второ за Джонсън, който има 14-годишна дъщеря на име Симон от връзката си с Дани Гарсия.

Източници допълват, че "Скалата" е реагирал много емоционално, когато видял новородената си дъщеря за пръв път и е повече от развълнуван от факта, че майката и бебето са добре. И двамата родители нямат търпение да започнат новата важна глава от живота си, завършва източникът.

Дуейн и Лорън обявиха, че чакат дете само преди месец с пост в социалната мрежа Instagram. Този уикенд певицата и текстописец сподели с феновете си в своя профил колко много се вълнува от това да стане майка, пишейки: "Толкова съм благодарна за това време. Чувството да създадеш нов живот е просто невероятно. Красивият цикъл на живота и женското започва отново. И както казва таткото - няма как да бъде по-горд с всички страхотни жени, които тя ще има около себе си. И мъже, разбира се," завършва Лорън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !