12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Победа с измама във Фермата

отпечатай новината

17.12.2015 13:12 | Видян 2990 пъти

Победа с измама във Фермата

Симеон Найденов, Райно Узунов, Альона Михайлова или Нора Димитрова – един от тях ще излезе като победител от „Фермата“ на финала тази неделя. Източници на „Уикенд” обаче издават, че Симеон смята да вземе на всяка цена първото място, по крайно нечестен начин. Според запознати Найденов е мобилизирал стотици свои приятели да пращат SMS-и в негова подкрепа.

Той е закупил десетки карти, които да го изтикат до финала, узна HotArena. Това, освен че е неморално, е в разрез с правилата. Измамата обаче нито може да се хване, нито да се докаже.

Сега Иван и Андрей наистина правят всичко възможно да има прозрачно гласуване и победителят да не е нагласен. Според тях това е напълно постижимо, защото точките, които ще определят големия финалист ще се дават по три различни  критерия. Самите те нямат дори догадки кой може да е победителят.

По време на живото предаване в неделя 13-те отпаднали фермери за последен път ще могат да дадат гласа си за своя фаворит  в първия кръг от финала, като всеки глас ще донесе по 1 точка.

Във втори кръг ще се проведат три състезания, в които съревноваващите се ще покажат какви умения и знания са придобили след тримесечното си уединение на село. Третият кръг ще измерва телевизионният  чар, характера и харизмата на финалистите.Всяка от трите битки ще разпредели по още 13 точки между тримата финалиста.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !