Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Идва краят на ЕС? Ванга с шокираща прогноза за 2016 г.

отпечатай новината

05.01.2016 09:01 | Видян 3496 пъти | Гласували 1

Идва краят на ЕС? Ванга с шокираща прогноза за 2016 г.

 Българската пророчица Ванга е направила шокиращо предсказание за състоянието на Европа през 2016г. Според нея поредица от катастрофи ще разтърсят континента и към края на годината Европа ще бъде опустошена, съобщава Daily Express. Населението на континента ще стигне почти нулата към 2025 г, а мюсюлмански нашественици, някои смятат, че Ванга е визирала ИДИЛ, ще завладеят бившите европейските страни 18 години по-късно. В Рим ще бъде установен Халифат през 2066 г, преди САЩ с климатични оръжия да се опитат да върнат града на християнството.

  Прогнозата завършва с това, че целият континент ще падне под влиянието на комунистически диктатор към 2076г.

Сляпата пророчица, чиято точност на предсказанията е 85%, очевидно е предрекла падането на сегашния политически елит в ЕС.  За предсказанието се заговаря в момент когато Европейският съюз е разкъсван от вътрешни противоречия.

Експертите многократно предупреждават за предстояща катастрофа с тежки икономически последици и засилваща се мигрантска криза, която ще предизвика вълна от антибрюкселски настроения.

Повече от един милион души пристигнаха на континента през 2015 г, подхранвайки негодуванието срещу лидерите на ЕС, което заплашва да премине в гражданско неподчинение.

продължи >>

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !