Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Палавата кметица развежда шефа на федерацията по мотокрос

отпечатай новината

22.01.2016 09:45 | Видян 3135 пъти

Палавата кметица развежда шефа на федерацията по мотокрос

Палавата кметица на Владая, която разбуни духовете с разпищолени снимки от чалга купони, развежда шефа на Федерацията по мотокрос Богдан Николов, твърди столичен седмичник. 31-годишната Таня не пропуска попфолк партита в Студентски град и неизменно окупира ВИП сепаретата, за да помята салфетки и да подруса кючеци, качена върху масата. "Вместо да ми извадят очи, ми изписаха вежди. Имам хубава фигура и красиви крака. Имам - показвам", коментира кметицата, без да й мигне окото. Въпреки това Таня Иванова се опита да напудри имидж и да измие позора като заяви в "Часът на Милен Цветков", че въпросните палави фотоси са правени през 2012 г., когато политическата й кариера още не била стартирала, пише БЛИЦ.
"Лъже като цигануша! Всеки уикенд може да я видите на попфолк купоните, а даже и да не я зърнете, ще чуете за нея, тъй като диджеите и певците през 5 минути я поздравяват", твърдят свидетели на разгулните купони на кметицата на Владая.

Личният живот на Таня също не остава скрит. Оказва се, че палавницата е завъртяла любовен роман с шефа на Федерацията по мотокрос Богдан Николов.  "Той я вкара в политиката, след като я направи своя любовница. Те са заедно от около 2 години, а заради тази извънбрачна връзка Богдан Николов е пред развод със съпругата си", казват приближени на бизнесмена.

Палавата Таня е недолюбвана дори и в редиците на АБВ, откъдето е издигната, тъй като по всеобщото мнение била "аморален парашутист".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !