Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Алисия излъгала Михайлов за Бирмата

отпечатай новината

21.02.2016 13:55 | Видян 3051 пъти

Алисия излъгала Михайлов за Бирмата

Фолк дивата Алисия извъртя кофти номер на доскорошната си половинка - вратаря Ники Михайлов, за да скрие от него, че вече бръмчи с един от най-близките му приятели - Жоро Бирмата, пише "Телеграф".
Алисия казала на футболиста, че заминава за Албания, където ще снима клип. В същото време обаче тя си беше в далеч по-екзотичен Тайланд заедно с новата си любов.

В началото Михайлов повярвал на бившата си, че има професионални ангажименти в Албания, докато не разбрал от медиите, че е бил метнат, разкриват негови приятели. След излязлата информация, че Алисия е на любовен туризъм с Георги Станоев в Тайланд, Михайлов решил да провери каква е истината. Обадил се на продуцента на певицата - Виктор Касъмов и го попитал наистина ли Алисия снима клип в Албания. Часове по-късно и папараците на Николета Лозанова му помогнали да прозре истината, показвайки кадри как Алисия се прибира на летището с пернишкия бизнесмен Станоев.

Докато Алисия се припичала на топло, а Михайлов си стоял в България и се грижел за сина на бившата си, тя правела любов с най-близкия му приятел в Тайланд. Навръх 14 февруари, миналата неделя, той бил засечен в мол в София да развежда Валерко по магазините.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !