Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Тони Димитрова се окепази с лифтинг

отпечатай новината

07.03.2016 16:05 | Видян 4040 пъти

Тони Димитрова се окепази с лифтинг

Тони Димитрова е неразпознаваема след операция за премахване на бръчките на лицето. Кожата й е опъната като платно, а веждите й са перманентно в мимика на почуда.
С опъната кожа като девица бургаската певица седна пред Галя Щърбева и Лора Крумова в неделната „Комбина“, а зрителите ахнаха в захлас по адрес на окепазената изпълнителка на „Ах, морето“. „Боже, какво е направила тази жена със себе си? Неузнаваема е!“, възкликнаха феновете й.

Българската Бони Тейлър винаги е говорила открито за външния си вид и спокойно е коментирала вечната си война с килограмите. Досега певицата и дума не е обелвала за пластична намеса върху тялото си, но ето че на 53-годишна възраст и тя се реши да легне под скалпа на хирурга, за да се подмлади.
Шлагерната изпълнителка си е направила лифтинг на лицето в частна столична клиника, разкрива Всеки ден. За процедурата тя е платила 2200 евро, като е останала в болницата за възстановяване 2 дни. При опъването на лицето на Тони обаче се е получил и характерен ефект от такива интервенции – т.нар. котешки очи. Пластичната операция гарантира 5 години изящен вид на лицето, като при правилна поддръжка с кремове и процедури до 60-ата си година Димитрова може да се хвали със сияйно и младолико лице.

Приятели на Тони коментират, че в златната възраст суетата я тресе повече от всякога. Естрададжийката е постоянно на диета и все по-често мислела на каква разкрасителна процедура да се подложи. Открай време искала да си направи лифтинг, но от страх все отказвала да легне на операционната маса.
„Беше ме страх! Здрава, пък да ме режат от пуста суета, ама ей на, престраших се“, споделила Димитрова пред приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !