Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Камерън Диас: Късно се реших за брак!

отпечатай новината

15.03.2016 15:21 | Видян 1882 пъти

Камерън Диас: Късно се реших за брак!

Дълги години Камерън Диас обясняваше, че никога няма да се омъжи. Накрая изненадващо каза „Да“ на музиканта Бенджи Мадън.
„Късно се реших на брак. Съпругът ми и аз обичаме да правим толкова много неща заедно, но в същото време ние сме отделни индивиди, които си имат свой собствен живот“, обяснява блондинката.

И макар за сватба никога да не е късно, това не се отнася за забременяването. И актрисата го признава сега, когато със съпруга й искат да имат дете. „След 35 години яйцеклетките на повечето жени започват да се изчерпват. Няма как да знаете този факт, ако не си направите тест. Ако е важно за вас – проверете своя фертилитет още докато сте в началото на 30-те“, категорична е блондинката, която от година се опитва да забременее.

Това обаче не е единственият извод, до който Камерън е стигнала. Блондинката, която вече е на 43 години, дава съвети на всичките дами на 20, 30 и 40 години. Тя е категорична, че младите момичета трябва да обърнат внимание на костната маса. „Двадесетте години са най-добрият шанс да изградите костите си чрез правилно хранене и физическа активност“, обяснява Диас. За дамите над 40 години пък казва: „направете контакти, сприятелете се с нови хора, присъединете се към нови общности и наистина ценете себе си. Вие сте на прага на преход към менопаузата, така че трябва да обърнете внимание на това как се чувствате емоционално, физически и психически.“

източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !