Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Деси Тенекеджиева за работата си с Жерар Депардийо

отпечатай новината

17.03.2016 14:05 | Видян 2645 пъти

Деси Тенекеджиева за работата си с Жерар Депардийо

Режисьора на „Опасни улици” Орхан Оуз, унгарският режисьор Бела Тар и Деси Тенекеджиева за работата си с Жерар Депардийо - тази събота в „Като на кино” по bTV Cinema

Тази събота от 18:00 часа в „Като на кино” зрителите на bTV Cinema ще видят личната среща на Стаси Кара с режисьора на хитовия турски сериал „Опасни улици” Орхан Оуз на снимачната площадка в Истанбул. Водещата ще разговаря и с нашумялата френска актриса Ромен Боранже, която участва в последния филм на Иглика Трифонова - "Прокурорът, защитникът, бащата и неговият син". Зрителите на bTV Cinema ще видят един ексцентрик зад кадър - унгарският режисьор Бела Тар, който преди дни получи Наградата на София за приноса си към изкуството на киното. Иконата на авторските ленти, която ще бъде сред специалните гости на 20-ия София Филм Фест, ще обясни отказа си от киното и училището, което кове кадри в Сараево.

В студиото на „Като на кино” в събота от 18:00 часа по bTV Cinema специален гост ще бъде актрисата Деси Тенекеджиева, за да  сподели за близкото си познанство и работата си със световната звезда Жерар Депардийо. Пред Стаси кара тя ще разкаже за първите си стъпки в чуждестранни кинопродукции, както и за идеята си да оживи с музика култови ленти заедно с певеца Миро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !