12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Дъщерята на Трифон: Любовницата на татко открадна купите и медалите му!

отпечатай новината

31.03.2016 15:32 | Видян 2303 пъти

Дъщерята на Трифон: Любовницата на татко открадна купите и медалите му!

Продължава войната между децата на футболиста и фаталната му последна жена Валя. Всички купи и медали на покойния Трифон Иванов са били откраднати от офиса му! За това алармира дъщеря му Галина, която отишла да вземе купите и медалите на баща си, но не ги намерила.

Подозренията на Галина и сестра й Марина са, че фаталната му последна жена Валя Панова ги е прибрала, след като преди това се сдоби с апартамента и джипа на героя от САЩ-94, пише "Уикенд". Нещо повече – Галина твърди, че Панова е наела адвокатка срещу двете със сестра й.

Омерзената дъщеря твърди, че е отишла в офиса му в зоналната футболна централа във Велико Търново малко след като беше панахидата по случай 40-те дни от смъртта на татко й. Табелката с името му още била на вратата, мебелите си стоели там, както и кутията с турското кафе. По местата си били още въртящият стол, хладилникът, а на стената часовникът работел.

Галина обаче изведнъж забелязала, че липсват абсолютно всички футболни реликви на Туньо. Нямало ги купите, медалите, флагчетата от мачовете, в които е играл и всичките му други отличия. Потресената дъщеря на Трифон твърди още, че няма сили и нерви да се разправя с последната му жена Валя Панова, която прибра значителна част от наследството.

„Не успях да реагирам достатъчно бързо. Нито за апартамента успях, нито за джипа, нито за купите ти…”, казва Галина и моли за прошка покойния си баща. Дъщеря му разказва, че веднага отишла в Самоводене, където живее Валя Панова и където Трифон Иванов почина в дома й на 13 февруари. Там, по собствените й думи, са я „посрещнали” с много добра предварителна подготовка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !