Българин стана световен шампион по...

Българинът Александър Делчев завоюва световна титла на...

Тленните останки на цар Фердинанд ще...

„На 29-и май тленните останки на цар Фердинанд ще бъдат...

Лили направи фурор в НДК

отпечатай новината

01.04.2016 09:24 | Видян 1635 пъти

Лили направи фурор в НДК

Лили Иванова направи фурор в най-голямата зала на Националния дворец на културата тази вечер. Концертът на примата на родната естрада започна малко след 20 часа и продължи цели 2 часа и 30 мин, видя репортер на "Всеки ден". За над двата часа живо пеене, Лили не спря й за миг да се раздава на сцената или да си почива. Тя единствено пиеше вода на сцената и така събираше сили да продължи със следващото парче. Залата се пръскаше по шевовете и нямаше нито едно празно място.

Това е първият голям концерт в София от есента на 2014 г., след като миналата година концертното турне включваше спортни зали и летни театри в над 10 града в страната. И този път примата беше подбрала специален репертоар, с който зарадва многобройните си почитатели. Вечната Аамбър започна с хитове от последния си албум, след първия час, продължи с по-стари хитове, а за финал изпълни едни най-популярните си песни - "Камино", "Свири щурче" и "Любовта е живот". Тя изпълни и съвсем нови парчета - първото "Този миг" е по музика на Веселин Веселинов-Еко, който работи отдавна с примата. Стиховете обаче са пълна изненада - те са на човека оркестър Стефан Вълдобрев, който досега оставаше извън творческия обсег на Лили. Второто се нарича "Вкусът на греха" - нотите и аранжиментът са на Ангел Дюлгеров, а лириката е на Росен Кукошаров. Той е автор и на строфите за третата - "Каданс", сътворена от брат му Милен.

Кубратската легенда, умишлено или не, пропусна хитовете си "Ветрове", "Детелини", "Грешница на любовта" и още няколко от най-емблематичните си песни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !