Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Ванеса спипала мъжа си на калъп

отпечатай новината

08.04.2016 15:20 | Видян 3692 пъти

Ванеса спипала мъжа си на калъп

Фолк певицата Ванеса е спипала вече бившия си мъж Иван в изневяра, и то не веднъж, а няколко пъти. Младата изпълнителка почти хванала на калъп съпруга си с една от любовниците му.

Когато се омъжила, дуетната половинка на Алисия дори не предполагала, че взима човек с нестабилен характер. Причината за развода им, официализиран преди седмици, е именно неговото поведение по време на цялата им връзка. Той бил толкова ревнив, че искал да знае къде е жена му във всяка минута, споделят от обкръжението на изпълнителката. Слуховете за разюзданото поведение на фолк певиците му се отразило много зле и го накарали да й няма никакво доверие.

Убеден, че Ванеса кръшка, Иван започнал да й изневерява непрекъснато. Накрая дори не се криел, което сложило същинския край между двамата, разкрива Всеки ден.
"Ванеса го е заварвала в какви ли не ситуации, а на него даже не му ставаше неудобно. След 2 години мъки най-накрая двамата се разведоха и сега синът им Никола ще трябва да расте в семейство на разведени родители", коментираха близки до чалгаджийката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !