Ефективни стратегии за лечение на...

Лятото може да бъде предизвикателен период за хората с...

Шопов-младши не яде по 16 часа, пие...

Наум Шопов е известен със своята дисциплина по отношение...

Искра Фидосова става баба

отпечатай новината

20.04.2016 16:14 | Видян 3441 пъти

Искра Фидосова става баба

Позабравеното острие на ГЕРБ Искра Фидосова в скоро време ще става свекърва, защото синът й Франсоа е хлътнал до уши в своя съученичка. Нещо повече - двамата влюбени, които неотдавна завършиха Италианския лицей в София, открито говорят за бебе. Избраницата Лора все по-често се заглежда във витрини с детски дрешки и играчки. Лора е изключително скромно и лъчезарно момиче, но ще си пати с видната си свекърва, коментират градските клюкари в Монтана.

Самият Франсоа се оказва голям романтик. Той често подарявал на любимата с повод или не цветя, придружени с красиви малки подаръчета. Лора също е от богато семейство и затова не държала наследникът на Фидосова да я обсипва със скъпи бижута и чанти. Влюбените предпочитали да пътуват и често си организирали романтични екскурзии. За разлика от повечето богаташи двамата често отсядали  и в китни местенца в България по инициатива на Лора. Миналата година с Франсоа направили дълъг воаяж в Испания и Италия, разкрива Галерия.

Фидосова била във възторг от бъдещата си снаха най-вече заради скромността й. Чувствата й обаче не срещали реципрочност, нищо че Франсоа вече е запознал любимата си с цялата рода. От всички Лора си харесала сестрата на Искра и изключително се сближила с нея. Очевидно е, че сватбата между младите чука на вратата, а Фидос - дядото на младоженеца Франсоа, се канел да заколи най-гласовития петел за празника.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !