12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Орлин Павлов с любовница стюардеса

отпечатай новината

22.04.2016 14:56 | Видян 3194 пъти

Орлин Павлов с любовница стюардеса

Певецът с широката усмивка имал тайно гадже в морската столица. Връзката не била от най-сериозните, но пък продължавала безоблачно вече месеци наред.

Името на въпросната дама е Албена. С Орлин се запознали при един от полетите му до Варна. Звездата често ползвал въздушен транспорт дотам, защото времето му е ценно и не може да си позволи да губи 6 часа в друсане по дупките, докато стигне от София до Северното Черноморие и обратно, пише Всеки ден. При едно от пътуванията се загледал в стюардесата, която имала особено сексапилен маниер на навеждане, докато сервира кафе на пътниците. Орлин буквално изплезил език по красавицата и намерил начин да се види с нея на летището, когато самолетът кацнал. Двамата си разменили телефоните и започнали да се чуват и виждат тайно.

Говори се, че откакто се познава с Албена, певецът никога не ангажира хотелска стая при пътуванията си до Варна. Той оставал да спи при любовницата си. Щом обаче се прибере в София, Албена не му досаждала с телефонни обаждания и есемеси. Вместо това си живеела живота спокойно до следващата среща.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !