Провален работен ден за Шеф под...

Проблеми от необичайно естество очакват новия „Шеф под...

Кралица Камила разкри любимите си...

Кралица Камила е предоставила първите си кралски права...

Деси Слава стяга сватба

отпечатай новината

27.04.2016 16:45 | Видян 1959 пъти

Деси Слава стяга сватба

Фолк дивата Деси Слава чака да научи датата за сватбата на...майка си. Тънката подробност е, че блондинката от Гълъбово ще се сдобие с втори баща, който е по-млад от нея. Родителката на Деси, Женя Гайдарова, наближава 55 лета, но това по никакъв начин не й пречи да планира брак с приятеля си, който няма и 30.

Преди няколко години палавата Женя лъсна с предизвикателни снимки в сайта за запознанства, където си търсеше партньор. Открила го не в интернет, а в Свиленград, разкриват още нашите агенти. В граничния град Гайдарова въртяла заведение. Залюбила се с един от доставчиците на храни, обикновено момче. От известно време бъдещите съпрузи пребивават в Лондон, където заработват добри пари в местен хотел, притежание на сърбин. Там ги набутала с връзки Деси Слава, научи zajenata.
"Шефът на хотела, Душан, преди години имаше бизнес и в България и често спонсорираше фолк певиците. Не е могъл да откаже на Деси и е наел майка й, бъдещия й доведен баща и брат й", разкриват още запознати.

Женя и младият й приятел имали планове в най-скоро време да скрепят връзката си с брачен съюз. Засега само не са определили мястото - дали край Темза или в Гълъбово.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !