Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Рут Колева беснее след скандал в „Звездни стажанти”

отпечатай новината

03.05.2016 10:07 | Видян 2935 пъти

Рут Колева беснее след скандал в „Звездни стажанти”

Рут Колева реши да спре с мълчанието и отговори на хилядите фенове на „Звездни стажанти”. Според певицата едно шоу не дава възможност на хората да опознаят участника в истинската му светлина.„Думата „риалити” е доста далеч от реалността като цяло”, отсече тя. Талантливата червенокоска добави, че пошлостта е завзела ефира и нивото рязко спада. Това била и основната причина да не гледа телевизия.

Ето какво написа изпълнителката в социалната мрежа (без редакторска намеса):

„Скъпи приятели, телевизията не е прозорец през който се вижда душата на човека. Най-добрия начин да опознаеш един артист е чрез неговото творчество, послушайте, почетете и тогава отсъдете за това кой какъв е. Не забравяйте, че всяка реакция и действие имат причина и съответни последствия. Аз може да не съм права за всичко, но винаги първопричината за моето отношение е ръководена от чувството ми за справедливост. И моля, не вярвайте много на това което виждате. Думата "риалити" е доста далеч от реалността като цяло. Няма да излъжа, ако кажа, че в последно време пошлостта е завзела ефира и нивото рязко спада. Да не забравяме, че най-гледаното предаване е София Ден и Нощ... за това и не гледам телевизия да ви призная. Бъдете здрави, обичани и нека делата и мислите ви се ръководят от силата на доброто. Весели празници!”

Изявлението на Рут идва по повод множеството укорителни коментари в интернет пространството за нея и участието й в „Звездни стажанти”. Припомняме, че Колева се превърна в един от най-мразените участници в риалитито, след като заяви, че не е вложила всички сили за спечелването на благотворителна задача само, за да прецака съотборник, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !