12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Калин Врачански в таен съюз с Преслава

отпечатай новината

11.05.2016 13:56 | Видян 1834 пъти | Гласували 1

Калин Врачански в таен съюз с Преслава

Калин Врачански и Преслава са в таен съюз, откакто са в „Като две капки вода”. Звездите се сдушиха зад кулисите на шоуто и в момента са обединени срещу останалите участници. Врачански е любимец на зрителите от първия епизод и победата му смята за почти сигурна. От друга страна обаче някои негови конкуренти са на път да го надминат, поради което му се наложи да прибегне до услугите на Преслава. Именно тя е човекът, който постоянно бута Калин напред, гласува за него и дори когато не е на ниво го подкрепя. В замяна пък актьорът не спира да сипе суперлативи по адрес на фолк звездата, лансирайки я и като актриса, пише България днес. Споразумението им е съзнателно подкрепено и от продуцентите, които от самото начало ползват сценария за химия между тях. А Врачански изглежда като типичното лошо момче, по което звездата би си паднала.
Обединението на двамата изпълнители е главно срещу Джулия Бочева и Геро. Макар да не блести с гласови данни, Геро се справя блестящо с имитациите и е изключително артистичен. Джулия пък е трън в очите на Преслава, събира мъжките погледи на зрители и участници, като често се появява в оскъдни дрехи. Освен това е и доста по-млада от певицата.

От екипа на предаването са категорични, че няма любовна интрига между Калин и Преслава. „Тя си пише постоянно с някакви мъже по време на репетиции. Дори на глас се оплаква, че живота й е пълна каша и не знае какво да прави”, издават от продукцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !