Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Роби Уилямс не е виждал краставица

отпечатай новината

26.05.2016 13:56 | Видян 1726 пъти

Роби Уилямс не е виждал краставица

Съпругата на Роби Уилямс разкри, че музикантът не знае как изглежда краставицата и ако се чудите как е възможно това, то обяснението е възможно най-очевидното. Просто винаги са му я сервирали нарязана.

„Наскоро извадих една краставица от хладилника и той ме попита какво е това. Каза, че не знаел, защото винаги я е виждал само нарязана в салатата си“, заяви съпругата му Айда. Все пак, Роби стана световно известен още на 16-годишна възраст с Take That и оттогава винаги някой друг му е рязал краставицата в салатата. Както и много други неща. Половинката му разкри, например, че няма никаква представа как се сменя изгоряла крушка, никога не е пускал и прахосмукачка вкъщи. Едва наскоро за първи път е влязъл и в голям супермаркет.

„Той е на 42 години и преди няколко дни за първи път влезе в супермаркет. Беше като 15-годишно момченце, което си е останало в годините на Take That. Само повтаряше: „Това е невероятно, та тук имат абсолютно всичко!“ За него супермаркетът беше истинско откритие“, каза Айда.

 

eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !