Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Още за тежката операция на Силвия Кацарова

отпечатай новината

10.06.2016 11:48 | Видян 4251 пъти

Още за тежката операция на Силвия Кацарова

Силвия Кацарова е претърпяла тежка операция на един от краката си, пише Всеки ден. Вече цяла седмица певицата е на легло и състоянието й се следи денонощно от специалисти.
"Състоянието й се стабилизира. На този етап Кацарова се възстановява нормално. Повече информация не можем да дадем. Ако тя прецени, ще ви уведоми", коментират от частната здравна клиника, в която е извършена интервенцията. Дъщеря й Теди потвърди, че майка й е била оперирана, но отказа да даде подробности. "Оставете я, тя сега има нужда от почивка", каза Теди Кацарова. Щерката всеки ден ходи при майка си, за да я наглежда. До нея е и мъжът й Любо.
Все още не е ясно какво е наложило операцията на изпълнителката на незабравимото парче "Големият кораб минава", но тя е била тежка и продължителна. Клюката мълви, че освен това сериозно е бръкнала в джоба на поп примата, тъй като по първоначална информация сумата, която е броила за нея е от порядъка на пет цифри.
Мъките с краката на Силвия Кацарова започнали още през 2008г. Тогава обаче изпълнителката на "Топъл дъжд" се обърнала особено внимание на болежките си, тъй като бързо си ги обяснила с носенето на високи обувки, които буквално не сваляла от ходилата си. Поп певицата осъзнала сериозността на проблема, след като една сутрин изобщо не можела да си помръдне крака. Това я накарало най-после да се обърне към специалист ортопед и получила ултиматум - или нова става, или вовеки прикована на легло. Кацарова моментално се снабдила с най-скъпата от 11 000 лв. и се подложила на операцията. За съжаление интервенцията не се оказала успешна и вместо край мъките й започнали с нови сили.
За да не се раздухва случаят й, от болничното заведение тогава й предложили нова интервенция напълно безплатно. Опърничавата певица обаче отхвърлила офертата и се примирила, че ще трябва да носи само равни обувки. Какво обаче я е подтикнало да легне под ножа сега, приятелите й могат само да гадаят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !