Мария Бакалова ще снима с Райън...

Българската актриса Мария Бакалова ще участва в...

Ето как изглежда Airbus A380 отвътре

Ето как изглежда Airbus A380 отвътре

Жени плащат сметките на Юксел Кадриев

отпечатай новината

24.06.2016 13:43 | Видян 2194 пъти

Жени плащат сметките на Юксел Кадриев

Тв водещият Юксел Кадриев стана обект на разгорещени клюки сред колежките си в телевизията. По принцип стиснат, напоследък атрактивният новинар съвсем се бил превърнал в скръндза и цепел всяка стотинка на две, пише "Уикенд".
В пестеливостта си Юки стигнал дотам, че не вадел и лев в кафене или ресторант, дори ако е с дама на масата. След няколко делови обяда негови колежки се хванали за главата, след като се наложило да платят и порциите на Кадриев.„Стои най-спокойно и чака да платиш. Не му пука". разнесе уронващата престижа клюка една от новинарките в телевизията. Зеленоокият красавец обаче разчитал на чара си и със смях отбелязвал, че си е забравил портмонето.
 "Тоя да не си мисли, че е жиголо, та жените трябва да му плащат сметките", съскат раздразнените жени, споделили трапезата си с най-стиснатия журналист. Злите езици шушукат, че Юксел не плащал даже вечерите с гаджетата си, като обикновено се оправдавал, че е затънал в дългове, а и трябва да плаща такси за училището на дъщеря си. Последната му приятелка, която е поне с 20 години по-млада от него, била много разочарована, че Кадриев гледал да не я извежда по ресторанти, а да се приберат в неговия апартамент, за да му сготви, че да му излезе по-евтино. "Е, може пък да плаща, когато седне да хапва с мъже", отбелязват хапливо зложелатели. След развода си със съпругата си Бонка през 2009-а, по време на който размятаха всякакви кирливи ризи, Юксел осъди жена си и прибра при себе си дъщеря си, която вече е тийнейджърка.
 След люта битка за родителски права накрая Бонка сама се отказа да отглежда момичето при себе си и я остави на баща й, тъй като оперните й турнета налагат постоянно да отсъства от България. Кадриев обаче зорко следи дали тя плаща издръжката на детето, въпреки че самият той взима заплата над 3 бона. Габи обаче също се жалвала, че баща й хич не обича да я глези, дава й по 2-3 лева на ден джобни и изобщо не й купува маркови модни дрехи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !