Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Джони Деп иска да запуши устата на Амбър

отпечатай новината

29.07.2016 16:27 | Видян 2190 пъти

Джони Деп иска да запуши устата на Амбър

Тя не бива да разкрива никакви детайли около бракоразводното им дело, защото по този начин го компрометира. Освен това ужасяващите клюки съсипват репутацията на Деп в Холивуд. Разводът бил и причината знаменитият актьор да премести пресконференция от Лос Анджелис, където папараците биха го разкъсали. Своят коментар за „Алиса в огледалния свят“ той даде от Европа.
По данни на People Magazine, екипът от юристи на Джони е поискал разкриването на всякаква информация по делото да се наказва с глоба. Амбър не бива да разкрива нищо – финансови отношения, лични впечатления. Свидетелите също носят наказателна отговорност. Адвокатите на Деп искат глоба от 100 хиляди долара, ако има теч на информация. Правозащитниците на капитан Спароу са повече от сигурни, че Амбър е способна да изсипе още тонове помия върху комедийното сърце на Холивуд. А на Джони вече му е втръснало от тези детинщини през медиите.

Единият вариант за Деп е да направи щедро дарение на бившата си и да си тръгне мирно и тихо. Ако има нещо, което Амбър да иска от пирата Джак, то това са пари. Очеизвадно е, че тя няма друг мотив. Но по всичко изглежда, че носителят на „Златен глобус“ няма такива намерения. Напротив, той иска да покаже истината. А предвид това колко дръпна кариерата на Амбър покрай брака ѝ с Джони, медийните кампании май са единственият ѝ инструмент за печелене на пари.

 

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !