Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Емануела във „ВИП Брадър“ срещу 80 бона

отпечатай новината

02.08.2016 14:05 | Видян 2607 пъти

Емануела във „ВИП Брадър“ срещу 80 бона

Емануела ще влезе в шоуто „ВИП Брадър" наесен. Фолк певицата вече се е договорила с продуцентите и ще прави сеири и панаири срещу хонорар от 80 бона, научи вестник „Всеки ден".

За участие на брюнетката в риалитито се изпусна бившата й половинка Димитър Динев. Гневният богаташки син захапа майката на сина си Митко и я обруга подобаващо. „За Емилия Цветкова (Емануела) чакам влизането й в известен тв формат заради зрелището, което съм убеден, че ще поднесе на цялата аудитория. В крайна сметка професията й е да забавлява хората с нейния пиперлив език, който често работи на принципа: „нека не позволявам на истината да попречи на една добра история", заяви саркастично Динев и по този начин потвърди слуховете, че екслюбимата му ще прави сеири в Къщата.

Емануела не чакала много и веднага приела предложението. Чалга дивата дори не се пазарила за пари и била доволна, че ще прибере 80 000 лева хонорар. Изпълнителката е известна с буйния си нрав, любовта към скандалите и това, че няма цедка на устата.

Синът на Динко Динев за първи път избухна срещу бившата си жена, защото тя постоянно пуска слухове за него. Последната мълва, разпространена от Емануела, е за него и Галена. Тя обяви, че Митко Динев е цъфнал на участие на нейната колежка на Слънчака с намерението да я сваля, но е бил жестоко унизен от нея. Галена демонстративно го отбягвала, не му пуснала, а той от своя страна обидил нея, както и мъжа й. „Не съм проявявал интерес към Галена и не съм се изказвал негативно спрямо нея или мъжа й. Това би било повече в стила на бившата ми половинка, която е „оплюла" кажи-речи всеки, с когото работи, коментира Динев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !