Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Енрике Иглесиас вдига сватба с Курникова

отпечатай новината

12.08.2016 12:08 | Видян 1919 пъти

Енрике Иглесиас вдига сватба с Курникова

Един от последните холивудски ергени Енрике Иглесиас се е решил на брак, пише "Уикенд". Звездата и годеницата му Ана Курникова смятат тайно да се венчаят и с това да сложат край на спекулациите, че не се обичат. Двойката вече 14 години отлага този момент, а причината е, че и двамата нямали време за подобни официалности.
В миналото Иглесиас гледаше с пренебрежение към брака. Певецът твърдеше, че това се дължи на опита, който натрупал покрай разводите и връзките на баща си Хулио. Заради него не вярвал в тайнството на тази институция и не искал да се занимава с допълнителни бюрокрации.
"Не вярвам, че ви трябва хартия, за да покажете, че обичате някого", казваше певецът. Но на журналистически въпрос наскоро дали са планирали някога да има брак, 41-годишният испанец загадъчно отговори, че може да е готов за нещо такова. Разбира се, не е уточнил дали и кога смята да се ожени за Ана.
"Кой знае какво ме очаква в бъдеще... Или в миналото", казал изненадващо Иглесиас. Очевидци разкриха пред медиите, че отскоро върху безименния пръст на 35-годишната Ана има златен пръстен с голям брилянт. Нищо чудно певецът да е решил най-после да направи сватба с Курникова. Двамата се запознаха през 2002 г. на снимки на клипа на негова песен, а след година двойката заживя заедно - вече 14 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !