Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Жана съсипана заради Бахаров

отпечатай новината

03.10.2016 17:47 | Видян 2195 пъти

Жана съсипана заради Бахаров

"Не харесвам нищо в тази кукувица", изригна актьорът

Жана Бергендорф бе жестоко наранена от избраника на сърцето си Явор Бахаров.
"Нищо не ми харесва в тялото на Жана. Не ми харесва да спя до нея и ми е много досадна" - без никакъв срам и чувство на такт изригна актьорът в една от мисиите на Големия брат.
Малко по-късно Явор сподели пред съквартирантите, че певицата е "неуравновесена кукувица", която по никакъв начин не го привлича.

Думите на Бахаров хвърлиха Жана в поредната истерия. Певицата и за миг не скри разочарованието си от грубото поведение на младока. Няколко дена Бергендорф припкаше като кученце след Явор, оправяше леглото му, чистеше обувките му. Изпълнителката дори влезе във фитнес залата, за да стегне задните си части, за които Явор обяви, че никак не му допадат.
Наивната певица разкри пред всички чувствата си към актьора. Тя не скри от никого симпатиите, които изпитва към Явор, и бе готова да се хвърли в обятията му, но срещна категоричен отпор.

Докато Бахаров не изпитва и грам чувство за вина и за него всичко е игра, Жана е буквално срината. Певицата избягва да разговаря със съквартирантите и напълно се изолира в шоуто. Близките на Бергендорф извън къщата вече са силно притеснени за здравословното състояние на музикалната звезда. Дали ще прости тежките думи на Явор, или няма да го погледне повече, само времето ще покаже.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !