Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Емилия връща борчовете на Коко Динев

отпечатай новината

20.10.2016 10:06 | Видян 2368 пъти

Емилия връща борчовете на Коко Динев

Фолкпевицата Емилия връща борчовете на съпруга си Коко Динев. Блондинката, която роди само преди дни, е човекът, който в момента закърпва семейния бюджет. Бизнесменът в последно време е закъсал много с парите, разкриха близки до Диневи. Според слуховете бившият футболен бос е затънал в големи борчове и разчита на жена си, за да ги връща. Говори се, че Коко имал проблеми с пристрастеност към хазарта, но от известно време е овладял този лош порок и вече не залагал.

Само месец и половина след раждането певицата отново се качва на сцена. Тя ще бъде част от грандиозния спектакъл на 22 ноември в зала "Арена Армеец", с който телевизия "Планета" ще отбележи 15 години в ефира. Поради кризата, която е налегнала семейството, Емилия няма да отказва и други участия до края на годината. За целта тя ще разчита много на помощта на своята свекърва за отглеждането на малката Мира, пише България днес. В момента певицата припечелва в пъти повече от Коко Динев, чийто бизнес се сгромоляса здраво от няколко години насам.

Бизнесменът покрива и солидна издръжка за дъщеричката си Ивон, която е от брака му с фолкпевицата Анелия. В началото на тази година напук на кризата, която удари семейството, Диневи бяха на тузарска ваканция на Бахамските острови. Именно там съпрузите заченали втората си рожбичка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !