12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Властна майка и възрастна любовница командват Христо Живков

отпечатай новината

01.11.2016 17:07 | Видян 4143 пъти

Властна майка и възрастна любовница командват Христо Живков

Още, когато бил ученик актьорът се допитвал за всичко до майка си. Тя определяла в кое училище ще учи, с кои деца ще играе, дори и какво ще облече. Майката ориентирала сина си към киното, защото виждала неговия потенциал. Цялото напрежение около това той да бъде добър син подлудило актьора и той заминала за Италия. Предложението на Големия брат го сварило в точния момент, и отново по съвет на мама той приел договора.

Според познати на актьора той още преди 10 години сключил нещо като договор с по-възрасна жена. Според него Ицо няма право да докосва друга жена, а в замяна въпросната дама ще спонсорира кариерата му. Това е причината Христо да отказва роли във филми и да взима само тези, в които не играе влюбен и няма жена до него.

„От 1О филма аз отказвам 9, затова съм стигнал до тук“, изригна Ицо, когато бе нападнат за провалената мисия. Говори се, че Христо има връзка с писателката Виргиния Захариева. Според клюката тя го принудила да бъде вечно неин в замяна на супер успешна кариера.

С влизането му във ВИП Брадър писателката му напомнила за уговорката, а ревността й била породена от наличието на красиви жени в шоуто. Възлюблената му помагала не само с пари, но и с връзките си. Тя имала контакти в бранша и му уреждала участие във филми на Мел Гибсън и Моника Белучи, пише ШОУ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !