Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Руси Чанев и Мимоза Базова носители...

Двама от носителите на „Аскеер“ за 2024 година бяха...

Мел Гибсън разкри подробности за връзката си младата си приятелка

отпечатай новината

07.11.2016 17:22 | Видян 1906 пъти

Мел Гибсън разкри подробности за връзката си младата си приятелка

Избраницата на 60-годишния холивудски актьор Мел Гибсън ще стане майка на неговото 9-то дете, е 26-годишната Розалинд Рос, пише ELLE. Двойката е заедно вече две години, макар цял Холивуд да се съмняваше в техните отношения и се отнасяше със скептицизъм заради разликата във възрастта им. За първи път обаче Мел Гибсън реши да коментира връзката си.

„Ще се отнася до възрастта и отношенията като цяло, това са само цифри. Тя е много зряла и мъдра и ние се възхищаваме един на друг – признава актьорът в интервю за The Mirror. - Възможно е някой в подобни отношения да е имал големи проблеми, а друг просто да се дразни от тази разлика във възрастта, но на нас ни е все едно. Добре ни е да сме заедно. Розалинд е особена жена.“

Мел Гибсън и Розалинд Рос се запознали в наалото на 2015 г. Той признал, чее бил поразен от присъствието на Розалинд от пръв поглед. Начинаещата сценаристка започнала работа в продуцентската къща на Гибсън Icon Productions. Тази година на червения килим в Кан двойката направи своя дебют, а през есента се разбра, че чакат наследник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !