Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Издиславе, къде си?

отпечатай новината

07.12.2016 15:24 | Видян 1620 пъти

Издиславе, къде си?

Кой е най-търсения човек в държавата през последните десет дни? Ще ви подскажем. Името му не циркулира в криминалната хроника, или в дневния ред на парламента. Сутрешните блокове му дадоха публичност след зараждането му като хит в социалните мрежи. Става въпрос за рефренът от Is This Love на Фики Стораро, в която отсечения, сдъвкан английски персонализира в Издислав този иначе романтичен въпрос и накара хиляди да го поискат за партньор за белот, пише "Монитор". Или за изповедник – щом един млад фолк идол го възпява с толкова вселенска мъка, значи си струва да се сближиш с него и да го обгрижваш. Но Издислав го няма, също като краката на Фики, както отбеляза преди време Ицо Хазарта.

„Не съм претендирал никога за произношението си на английски. Знам езика и мисля, че се разбира какво се пее в текста. В тази страна има твърде много разбирачи, свикнал съм да чета всякакви глупости по свой адрес. Не познавам Издислав, не знам дали има човек с такова име, но ако се появи ще се радвам да се срещнем. Питам "Любов ли е това?", а не викам Издиславчо”, коментира Стораро.

Зевзеците във Фейсбук обаче показват по-силно чувство за хумор от неговото. На лице са два профила на артисти с името Издислав, в тях се леят колажи и парадираща клипа на Is This Love поезия от типа на

„И намерих това.
Седнал в гората на стол, без крака,
Наоколо релси от влакче за деца,
Държи микрофонена стойка в ръка,
Гримаси от сякаш зловонна пръдня...
Какво се опитва да каже с това?
И кой ли е тоз Издислав пък сега?“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !