Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Изневери съсипали връзката на Илиян и Камелия

отпечатай новината

16.12.2016 16:06 | Видян 2920 пъти

Изневери съсипали връзката на Илиян и Камелия

Щастливият живот на фолк певеца Илиян се оказа просто мираж. Двамата с Камелия не можаха да се справят с кризата на втората година от брака и подадоха молба за развод. Из коридорите на „Пайнер” се шушука, че тайната за развода се крие в безкрайните изневери на певеца. Слуховете разказват, че Камелия не могла да търпи повече следите от други жени по съпруга си, затова взела детето и напуснала дома им. При кого обаче остава синът им?

Ицо, синът на Илиян и Камелия, ще остане с майка си. Поне на този етап певецът Илиян няма да подава молба за пълно попечителство, дори напротив, той бил готов да си поделят грижите за детето. Бил на мнение, че така е по-добре за малкия, издадоха негови приближени.

Певецът коментира новината, малко след като тя плъзна в пространството:

“Да, истина е. С Камелия се разделихме, но ако някой търси скандал или обиди, няма как да ги открие при нас. В прекрасни отношения сме, защото за нас е важно детенцето ни да расте с мама и тате, без значение дали живеем под един покрив или не”, обясни Илиян.

Самата Камелия обаче запазва мълчание, докато изпълнителят не спира да разказва: “Имали сме прекрасни моменти заедно, но живеем в 21 век и мисля, че това не е нищо ненормално. Разделяме се, но оставаме приятели”, допълни певецът. Като причина за раздялата той изтъкна, че двамата “не си пасваме просто”, продължава да се жалва той. Близки до двойката смятат, че така е по-добре и за двамата, за да могат да продължат живота си и да бъдат щастливи с други хора, пише блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !