12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Обраният Виктор Николаев го закъса

отпечатай новината

29.12.2016 14:38 | Видян 1972 пъти

Обраният Виктор Николаев го закъса

 Няколко дни следкато нагли апаши разбиха колата на Виктор Николаев и го обраха, водещият на сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей, България" бе забелязан да пазарува от голяма мебелна верига на "Околовръстното" в столицата, пише в. Уикенд.

Телевизионерът и съпругата му Людмила Железова паркираха семейния си джип "Мицубиши" точно пред входа на шоурума за мебели и домашно обзавеждане от страх, че отново могат да станат жертви на автоджамбази.

Предишния автомобил на Николаев - "Тойота Версо" бе открадната от централна улица на пъпа на столицата, на метри от сградата на МВР. Автомобилът, който бе на лизинг, така и не бе намерен, а Николаев бе принуден да си купи нов.

Този път той си отварял очите на четири, но въпреки това апашите успели да разбият и новото возило. Наглите крадци счупили едно от стъклата, след като направили безуспешен опит да разбият вратата. Алармата не ги е притеснила, тъй като имали устройството за заглушаване. Така проникнали в джипа и изтърбушили касетофона и колоните.

По думите на Николаев само те стрували около 500 лева, тъй като били скъпа марка. Въпреки че всички щети щели да бъдат покрити от застраховката.

По време на обиколките в магазина веднага си пролича кой командва у дома. Людмила обясняваше на мъца си къде има новогодишни разпродажби, къде да влязат и какво да изберат.

След дълга разходка половинката на Виктор го натовари с холна масичка на промоция само за 10 лева, комплект стъклени чаши, тостер и пакет с празнични салфетки. И Виктор, и жена му се бяха дегизирали със слънчеви очила по време на празничния си шопинг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !