Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Албена Вулева пребивана от първия си мъж

отпечатай новината

10.01.2017 11:17 | Видян 2218 пъти

Албена Вулева пребивана от първия си мъж

В невинна 19-годишна възраст Албена Вулева е сключила брак с мъж тиранин и любовта им била ала "Лолита". Именно лошият първи избор за съпруг обаче е накарал устатата блондинка да избере своето верою "сама" до края на живота й, пише "таблоид".

Бившата водеща на 'Сигнално жълто" не иска и да си помисля за семейство след като още на млади години е разбрала какво е ежедневна мъка и тегоба. Едва на 19 години Вулева сключила брак с мъж, по-голям от нея с цели 20 години. С Валери Вулев, чиято фамилия журналистката прославя с хапливите си коментари и обиди в ефира на СКАТ, тя се запознава на студентско парти и аферата им за една нощ се превръща в кошмарен брак.

Само след половин година гаджелък Албена минава под венчилото с Валери под строгия поглед на майка си Людмила. Още в деня на сватбата обаче Албена Вулева съжалила жестоко за бялата рокля. През първите няколко седмици на брака си узнала на свой гръб колко бързо може човек да промени характера си. Любоцният Валери набързо показал и другата си страна. Той започнал да посяга редовно към чашката, негодувал за реда в семейното гнездо, вдигал ръка срещу Вулева и недоволствал от постоянната опека на Захажаева в дома им.

"Не желая изобщо да си спомням за този период от живота си. Имах неуспешен брак, от който си извадих горчиви поуки", казва по-късно пред приятелки Албена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !