Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

И Лили Колинс анорексичка

отпечатай новината

24.01.2017 11:49 | Видян 1945 пъти

И Лили Колинс анорексичка

"Това е нещо, през което много млади жени преминават, и няма нищо срамно", сподели актрисата пред сп. Variety, цитирано от The Independent. Колинс е страдала от хранително разстройство през по-ранните си години и може би затова толкова добре е успяла да се превъплъти в своята последна роля във филма "To the Bone".

"Това е първият път, когато говоря за това. Сега е моментът да го направя, защото е важно. Това е нещо, през което много млади жени преминават, и няма нищо срамно. Такава е и целта на филма - отърсване от миналото и осъзнаването на проблема. Анорексията не е всичко, което описва личността на страдащия.", коментира 27-годишната дъщеря на Фил Колинс.

По препоръка на своите доктори, за подготовката на ролята си актрисата черпи от собствения си опит, предава 24 часа. Завръщането към нейните спомени е било доста емоционално, затова се е случило с помощта на специалист по хранене и диетика. "Какъв важен момент за мен. Да разкрия всичко без срам и съжаление за горчивия ми опит.", завърши младата актриса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !