Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Новият хит на Енрике Иглесиас "Subeme La Radio" обяви класацията на Билборд "Latin Airplay"

отпечатай новината

08.04.2017 09:00 | Видян 1288 пъти

Новият хит на Енрике Иглесиас

‘Subeme La Radio’ е 22-та песен на Енрике Иглесиас, която стана #1 в чарта, превръщайки го в най-успешния латино артист в света. "SUBEME LA RADIO" е #1 в ефира на Испания и Мексико! 

Енрике Иглесиас добави поредния номер едно хит в кариерата си, след като ‘Subeme La Radio’ оглави чарта на Билборд "Latin Airplay". ‘Subeme La Radio’  е 22-та песен на певеца, стигнала до върха на тази класация и превръща Енрике Иглесиас в най-успешния латино артист в света с най-много #1 хитове в чартовете.

Сингълът, който излезе на 24/02 се превърна в глобален хит за кратко време, след като оглави редица чартове по света, има към момента впечатляващите 150 милиона гледания в YouTube/VEVO ; над 50 милиона стрийминга в дигиталните платформи и е в Топ 10 на най-търсените песни в света чрез програмата Shazam!

Успехът на "SUBEME LA RADIO" идва след последния глобален хит на артиста - "Duele El Corazón" – който затвърди статуса на Енрике на номер едно топ латино артист в света с  27 сингъла на върха на чарта "Hot Latin Song" в Билборд, повече от всеки друг изпълнител  "Duele el Corazón" подобри още един личен рекорд на артиста като стана 14-тата му песен, оглавила денс чарта на Билборд. Сингълът има над 1 милиард стрийминга по целия свят и донесе на Енрике 3 отличия на Американските музикални награди за латино музика.

Песента оглави класациите на всяка една латиноамериканска страна и подобри всички рекорди за еърплей, стрийминг и дигитални продажби в Испания, като за трета поредна година сингъл на Енрике Иглесиас става най-излъчваната песен на Иберийския полуостров.  

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !