12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ал Бано води булка в София

отпечатай новината

06.07.2017 16:13 | Видян 1865 пъти

Ал Бано води булка в София

Любимецът на две поколения българи Ал Бано планира сватба в Минск, Беларус. Според медиите на Ботуша до месец той ще се разходи до олтара с половинката си Лоредана Лечизо, след като развода й най-накрая стана факт.

Хубавицата топли барда от години и е майка на най-малките му две деца. През последните седмици слуховете за тайното тържество не стихват, като все още не е потвърдено дали изпълнителят на Felicita ще има още един повод да събере фамилията и дали ще дойде за концерта си в София с новата си съпруга. Мястото на срещата е „Арена Армеец“, датата е 5 октомври, а пред родните меломани майсторът на шлагера ще представи новия си двоен албум Di Rose e di Spine.

Гърбът му на сцената ще пазят музикантите от Софийска филхармония, а билети се продават в eventim.bg на цена от 30 до 70 лв.

Преди да погъделичка сантимента на нашенци с класики като Siempre, Siempre, Ал Бано ще погали небцето си с ястия от така наречената „бедна“ италианска кухня. В нея ястията са приготвени с минимална обработка на продуктите, без марината и само с натурални подправки. Като пословичен ценител на бакхуса, стопанисващ свои лозя и изба в Пулия, Ал Бано ще опита и специална селекция вина родно производство.

Само преди четири месеца певецът влезе в болница с инсулт, но вече е напълно възстановен.

Последната му визита у нас бе през 2015 г, когато с бившата му житейска и дуетна половинка Ромина Пауър изнесоха близо тричасов концерт в „Арена Армеец“.

Изтчник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !