Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Лекари се цакат със скъпи наследници

отпечатай новината

10.07.2017 11:05 | Видян 2570 пъти

Лекари се цакат със скъпи наследници

Криминални истории от родопския регион, битка за един дъх повече във вече добре познатата ни болница „Свети Кирил“ и сблъсък между две градски фамилии с коренно различен манталитет – това очаква феновете на бг сериалите през есента.

Клапата на „Ускорение“, проектът, с който Димитър Митовски рестартира отношенията си с Нова тв осем години след работата по „Биг Брадър 4“, ще щракне най-рано през октомври, научи „Монитор“. Работата по трилъра, чиито сюжет е сравнен със съвременна версия на легендарния „Октопод“, изисква сложна логистична подготовка заради сцени на териториите на държавите копродуценти – Италия, Франция, България и Израел.

Зад реализацията на амбициозния проект стоят част от най-големите медийни и кинокомпании в тези страни, като партньор за Ботуша е Mediaset на Силвио Берлускони. В екранното си приключение Митовски ще бъде подкрепен и от продуцента Нeсим Хасон, който има дългогодишен опит в реализацията и дистрибуцията на много успешни холивудски продукции.

Хасон е и член на журито, което определя носителите на най-престижните телевизионни награди “Еми”. Централния персонаж в историята е агент на ФБР, а сред вносните имена, с които режисьора преговаря, са големия Стив Бушеми („Престъпна империя“, „Семейство Сопрано“), Венсан Касел („Черният лебед“, „Джейсън Борн“) и Тим Рот („Излъжи ме“, „Омразната осморка“).

За три сезона време медицинската драма „Откраднат живот“ вкара в зрителските кошмари нов злодей – безскрупулната бизнес дама Виолета Захариева, чиято еволюция от машина за мачкане на трупове по пътя към целта, през похитител на бебета, до осъзнат човек след битката с рака, превърна Йоанна Буковска във всенародна любимка. Във Фейсбук харизматичната актриса често е наричана „свиня“ и „чудовище“, а броят на колажите не героинята й се множи със скоростта на светлината. Дупката на романтичния съспенс между емигриралите в Лондон Алекс и Биляна (Александър Алексиев и Радина Думанян) успешно бе запълнена от новобранците Тасев/Добрева.

Скачайки в престилките на кандидат-хирурзи Наум Шопов-младши и Луиза Григорова показаха добра екранна химия помежду си и накараха зрителите да задраскват като в казармен календар преди уволнение дните до мига, в който ще се вземат официално като двойка. Каква е съдбата на Генадиев, шефа на болницата, който катастрофира зловещо на път за сватбата на сина си Калин, ще разберем от септември. Работата по четвърти сезон на „Откраднат живот“ се очаква да започне до края на месеца.

Междувременно продуцентите на лекарската сага Dream Team запретват ръкави пред ново предизвикателство с работно заглавие „Дяволското гърло“. Основните локации ще са в района на Родопите, а пилотната сцена ще бъде заснета още този уикенд в Смолян. Любо Нейков и Евтим Милошев огледаха детайлно терените там още през юни. „Градът е чист, подреден и красив.

Централната част е впечатляваща. Това са 12 епизода на емблематичен сериал, който като цяло е криминална история, като зад нея има човешки истории и съдби, свързани с националната ни биография, с регионите, които са със смесено население. Искаме да направим проект, който да заобича цяла България. След „Комиците” и „Откраднат живот”, искаме да направим най-доброто”, заяви за проекта си Милошев. „Това е първият сериал след 10 ноември, който излиза от София и се позиционира извън столицата”, уточни той.

След година колосален труд, включващ издигането на цяло село сред декорите на „Ню Бояна“ в подножието на Витоша, bTV ще даде зелена светлина на „Скъпите наследници“. Сюжетът е базиран на сблъсъка между две многолюдни фамилии с коренно различни ценности, а клапата на комедията вече щракна в Аржентина, Испания и Турция. До този март бяха заснети 80 от предвидените 150 епизода, като те ще бъдат излъчвани всеки делник в прайм тайм от есента. Едно от семействата е оглавявано от тандема Койна Русева/Веселин Калановски, чиито дом е строен от лещенски майстори.

Тя описва героинята си като „смачкана женица и вегетарианка“, а той своя персонаж – като „мръсен, гаден и подъл“. Историята на сериала прелива от екстремни спортове като планинско колоездене, сърф и сноуборд. Основното каре, което ще тества хъса си на този фронт, са героите на Орлин Павлов, Дарин Ангелов и Любомир Ковачев.

Сред ключовите персонажи в „Скъпите наследници” е и прасе, носещо поетичното име Цоцко. Мерника му вдигат ловджиите Георги Каудирн и Валентин Танев. „Режисьорът събира остатъците от кетъринга всеки ден и гощава с тях прасето, така че то се развива доста добре. Неговата роля е единствената драматична, защото ще играе жертвата.”, споделят за „Монитор” с усмивка близки до продукцията. Като гост звезди ще видим лошото ченге в журито на MasterChef Виктор Ангелов и шампионката по сноуборд Саня Жекова. Към каста се присъединиха и турски актьори.

Източник и снимка: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !