Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Дидо от Deep Zone композира на летище

отпечатай новината

02.08.2017 14:26 | Видян 996 пъти

 Дидо от Deep Zone композира на летище

Ако Deep Zone не пуснат парче с претенция за летен хит, то е все едно Дядо Коледа да цъфне без брада и на ролкови кънки по празниците. Денс машината с варненски двигател пусна „Тайни в пясъка“ и от първо гледане на видеото ни стават ясни две неща – хитов потенциал има и можеше да бъде изведен на повърхността от женски вокал с живец.

За съжаление обаче актуалният глас на формацията Нелина Георгиева не притежава такъв. Тя печели десетка по критерия „да изглежда като фитнес модел“, когато музикантите избират новото си лице, и с мъка завива към петица когато говорим за диапазон и емоционално въздействие.

„Тайни в пясъка“ иначе радва окото както с нюансите в трена и банските на Нелина и сподвижничките й на плажа, така и със заснетите от дрон тюркоазени морски води. Китаристът Любомир Савов (JuraTone) влиза в ролята на истински шкипер на луксозна ветроходна лодка, която управлява с лула в ръка.

Огромно надуваемо розово фламинго, ултра бърз джет и пръски от шампанско са уловили още обективите на режисьора Bashmotion. Като се абстрахираме от вокалите парчето е повече от приятно за създадено на летището в седем часова пауза при закъснение на полет. Дидо композира на лаптопа си с мобилно студио и почти завършва инструментала, преди да презавери бордната си карта.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !