Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Тони Стораро снима клип с Емилия в сладкарница

отпечатай новината

08.08.2017 16:24 | Видян 3171 пъти

Тони Стораро снима клип с Емилия в сладкарница

„Как да изтрезнея“ - този въпрос ще си задават Емилия и Тони Стораро в предстоящата им едноименна песен. Двамата се захвана с видеото към парчето в края на миналата седмица, а терен на снимките стана сладкарницата, стопанисвана от гласовития певец, научи „Монитор“.

За новия проект разкри първо Емилия, която направи феновете си в социалните мрежи съпричастни по време на почти целия работен процес. Официално и двамата анонсираха песента си по време на общо участие в столичен клуб. Там те я изпяха за първи път на живо, като разкриха и нейното заглавие.

Купонът пък беше също заснет и кадри от него ще влязат в официалното видео към „Как да изтрезнея“, зад което стои режисьорът Николай Скерлев. Парчето е гръцки кавър, а аранжиментът му е дело на Даниел Ганев.

Това е втората песен, с която Емилия ще зарадва феновете си, след като се раздели със съпруга си Коко Динев. „Този път причината не е изневяра. Един ден просто се скарахме и аз си тръгнах. Може би проблемът е, че не сме един за друг, а много се обичаме“, довери наскоро певицата. Заедно двамата имат две деца – 9-годишният Иван и Мира, която се появи на бял свят в края на миналата година. Динев има и дъщеря Ивон от Анелия.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !