Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Деси Слава унижи Благой в магазин

отпечатай новината

15.08.2017 16:39 | Видян 2308 пъти

Деси Слава унижи Благой в магазин

Хормоните в бременната Деси Слава бушуват, а необходимостта ѝ от работа в такова деликатно състояние и липсата на такава при гаджето ѝ Благой, както и жегата, стабилно късат нервите ѝ.

Свидетел на неприятна случка разказа на какво е станал свидетел, пише хотарена. Деси видимо без причина овикала своето младо гадже, от което чака дете, в хранителен магазин.

„Деси Слава е повишила хормоните. Тя и Благой бяха засечени в малък хранителен магазин. Тя бе доста изнервена, вероятно гладна. Приятелят ѝ беше спокоен и я изчака да си избере нещо за хапване, без да я закача по никакъв начин. Певицата бе изнервена вероятно и от топлото време, и многото ангажименти, които трябва да преодолее, за да изкара пари за все още нероденото си бебче. Все пак младото ѝ гадже не работи, а разчита само на нея. Деси Слава трябва да покрива и разходите за големия си син и това вероятно кара хормоните още повече да бошуват“, пише той.

Вчера големият син на певицата – Майки, разкри какъв пол ще е бебето на майка му и ММА боецът. Те очакват момченце. Лекарите са посъветвали русокоската да прекрати участията си до края на месеца, тъй като вече е на сериозна възраст и рискува доста, ако продължи да работи. От друга страна тя е основният член на семейството, на когото се разчита да издържа останалите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !