Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Джерард Бътлър ще търси гадже у нас

отпечатай новината

28.08.2017 14:26 | Видян 3159 пъти

Джерард Бътлър ще търси гадже у нас

Джерард Бътлър идва у нас да си търси приятелка в живта, след като за пореден път скъса с гаджето си Морган Браун.

47-годишният актьор трябваше да се появи в София през декември на снимките на новия си проект Код: Ел Ей, но се очаква да пристигне още следващия месец. Той ще съчетава полезното с приятното.

От една страна ще уточнява места за снимки и детайли по филма, в който изпълнява главната роля и му е продуцент. От друга – смята да поднови стари познанства от предишните гостувания.

Според светски наблюдатели Бътлър е имал краткотрайна забежка с една от родните манекенки, като за това се подозира моделка от Визаж, пише седмичник. Някои предполагат, че става дума за самата шефка на агенцията Жени Калканджиева. Други пък твърдят, че това е доста малко вероятно и че става въпрос за една от подчинените на Жени.

Всъщност моделките на Калканджиева успяха да се сближат с доста чуждестранни популярни гости. Това се случва в най-често в нощните заведения, където мацките отмарят след ангажиментите си.

Лесно омайвали чужденците, тъй като почти всички говорели по 1-2 езика. Много от тях се снимали и в холивудски продукции у нас, където контактът със звездите става още по-лесен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !