12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

2 българки в Гинес с фризьорски рекорд

отпечатай новината

02.10.2017 11:29 | Видян 1060 пъти

2 българки в Гинес с фризьорски рекорд

2 българки са записани със световен рекорд в Гинес, стана ясно на уникално шоу в зала EFE на хотел Маринела. Това са Ваня Иванова и Елена Кристиано, а постижението е 330 прически за 8 часа. Първата от дамите е стилист, а втората е нейният меценат и организатор на първите по рода си фризьорски Оскари You are the First. Те бяха раздадени от майстори от цял свят на българските им колеги на специална галавечер. Нашите шампиони ще могат да изкарат специализации в Италия в творческите лаборатории на Alfaparf и BES и в Щатите при Sexy Hair и L’anza.

Шоуто бе посветено и на 20-ия фестивал на прическата и красотата, чийто патрон Стилист Капанов раздаде много отличия на професионалисти и на подпомагащи фризьорското изкуство, като сред вторите попадна и шефката на Банка ДСК Виолина Маринова. Зрителите имаха възможност да видят премиерно у нас програмата на българското представяне на световния конкурс на стилистите в Осака, вплело в пърформанса паневритмията на Дънов.

Голямата атракция беше спектакълът на големия италиански маестро Саверио Палма, който представи веднага след Милано в София актуалния тренд на фризурите. Освен майсторство от най-висока класа, той показа и красиви моделки, останали природно без глас и без възможността да говорят.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !