Да се яде всичко с хляб – по стар народен обичай – се оказва изключително вредна и даже опасна привичка, категорични са учените. На тази щекотлива тема сме посветили днешния ни революционен лайфхак, в който обясняваме защо е така, колко е полезното количество от насъщния и с какво е добре да се комбинира.
Защо хлябът се превръща в заплаха? Защото у нас се използва изключително некачествено брашно и се слагат ударни количества сол и захар – белите убийци, за да се овкусява допълнително. Освен до затлъстяване, а в по-тежките случаи – до диабет, тази отвратителна практика води до повишен риск дори от ракови заболявания, които без друго стават все по-разпространени тук, а смъртността от тях е в пъти по-висока от леталността от коронавирус, сочат официалните данни за 2020 г.
Не е по-весела ситуацията и със захарната болест, разбира се. И тя като рака се „храни” с повишено количество глюкоза.
Ако не ни е възможно изобщо да минем без хляб, съветът на учените е
19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Румен да излиза и да си прави партията с ...
бТВ Синема 12 октомври 21:00ч.
Режисьор: Робърт Земекис
В ролите: Том Ханкс Форест Гъмп Робин Райт Джени Кърън Гари Синийс Lieutenant Dan Taylor
Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.
Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:
- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?
- Ъъъъ, четири.
- Добре. Корен квадратен от 100?
- Ами, десет!
- Отлично. Кой е убил Ботев?
Блондинката замълчава.
- Не знам, - накрая казала тя.
- Добре, помислете и елате утре
Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:
- Взеха ли те на работа?
- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!
Днес може да почувствате напрежение в общуването или в