Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Сабрина Париси на 16-те годишни награди на CIMA

отпечатай новината

01.04.2009 14:15 | Видян 3055 пъти | Гласували 2

Сабрина Париси на 16-те годишни награди на CIMA

Писателката и водеща на собствено шоу в Холивуд Сабрина А. Париси пристигна на  церемонията на  CIMA (Catholics in Media Associates – Асоциация на католиците в медиите) за връчването на годишните им награди в Бевърли Хилс. Тя предизвика вниманието на фотографите със своята свежа пролетна визия и с факта, че мина по червения килим под ръка с актьора Лу Госет Младши. 

Асоциацията на католиците в медиите е създадена от професионалисти в кино индустрията. Тяхната основна цел е да споделят своите лични вярвания и одухотворението, което са изпитали по време на работа. 

И тази година на церемонията на CIMA бяха наградени проекти, чията роля е била да промотират филми, телевизионни предавания и други забавни медийни формати, които повдигат духа на хората и им помагат да се почувстват част от света. 

На церемонията Сабрина, която  в момента подготвя за пускане на пазара и в България втората си книга „Glitz & Glam” , сподели в интервю за Старлайт TV: „Родена съм в Италия и като повечето италианци съм израстнала с католическата вяра. Тук съм, за да демонстрирам подкрепата си към това невероятно събитие и да поздравя приятеля си Лу Госет Младши за зашеметяващата му работа като актьор и за филантропските му прояви напоследък. Той е невероятен актьор и истински джентълмен.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !