Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Какво да сготвим за тънка талия

отпечатай новината

11.02.2020 17:02 | Видян 965 пъти

Какво да сготвим за тънка талия

Възможно ли е да се храним правилно, без да се разорим? И ако избираме евтиното, няма ли да влошим здравето и да развалим фигурата си? Та нали хубавите стоки са скъпи – плодовете, зеленчуците, подбраното месо, ядките, суперхраните?

Книгата „Какво да сготвим за тънка талия и тънък джоб“ ще разбие всички митове и погрешни представи, че добрата форма и качествената храна са удоволствия, които само заможните могат да си позволят. Неповторимият наръчник, тиражиран от издателство „Милениум“, ще ви показва как с малко средства можем да си осигурим пълноценно и здравословно, но същевременно и диетично меню, с което да поддържаме добрата си форма.

В него са предложени готови менюта, с които никога повече няма да се чудим какво да сготвим с ограничения си бюджет или как да залъжем нуждата да има нещо „пò така“ на трапезата ни. В тази книга ще откриете и практични съвети за разумно пазаруване и по-дълготрайно съхраняване на продуктите, кои са най-важните хранителни групи, от които се нуждае тялото и как да ги балансирате, за да набавите всичко нужно на организма си;

предложения и хитрини за максимално оползотворяване на наличните ви хранителни запаси; ефективни начини да превърнете ястията от „калорийна бомба“ в „метаболитна стихия“; малки тайни за разнообразяване на трапезата с екзотичен привкус, без това да ощетява портмонето ви; златни здравословни правила за комбиниране на различните блюда за най-добър ефект; „пътеводител“ за триковете на супермаркетите, които прилагат, за да ви подлъжат да изхарчите повече; съвети как да се ориентирате в хранителните стойности на всяко ястие и да планирате седмичното си меню; способи, с чиято помощ да надхитрите „глада за нещо друго“ с лесни трикове и здравословни практики; как да угодите на всеки кулинарен каприз с минимум разход на пари и усилия. Златният наръчник „Какво да сготвим за тънка талия и тънък джоб“ ще ви покаже как да се храните обилно и полезно, без да качате килограми или да губите от големината на портфейла си. Книгата на „Милениум“ ще намерите на сайта на издателството www.milleniumbg.eu, както и във всички добри книжарници в страната на цена от 9 лв.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !